2013 m. balandžio 30 d., antradienis

Savanoriavimas PORTUGALIJOJE (2)

Šiandien pirmoji DIENA (nes atvykom tik vakar vakare), kai esame Portugalijoje.
Mumis labai rūpinasi Dani - nepyksta, kai ilgai fotografuojamės, apžiūrinėjame ir daug klausinėjame. Visada šypsosi ir išaiškina iki galo, jei ko nesuprantame. Bet iš tikrųjų, tai čia visi tokie - linkę padėti ir su nedingstančia šypsena veiduose.
Šiandien buvo labai ilga diena. Aplankėme savanoriavimo vietą, susipažinome su beveik visais Pereiros gyventojais (nes jų yra maždaug apie 30 Santa Margaridoje), susipažinome su mokyklos mokiniais
Dani mūsų savanoriams davė labai rimtas užduotis. Kasdien jie bus atsakingi už pusryčių, pietų ir vakarienės stalo padengimą ir sutvarkymą pavalgius. Kas keisčiausia, šia užduotimi labai džiaugėsi Nerijus. Jis labai stengėsi, ne tik taisyklingai sudėti įrankius, bet ir švariai išplauti lėkštes. Šiandien su juo budėjo Gintarė. Justai ir Daugvydui labai buvo linksma, kad šiandien jie yra aptarnaujami. Bet rytoj, tikriausiai bus linksma Nerijui ir Gintarei ;)
Vakare pasivaikščiojome po Portelą - tai vieta, kurioje gyvename. Kaimelių pavadinimų aplinkui labai daug, tad tik pažiūrėję į žemėlapį galime pasakyti, kaip vadinasi mūsų kaimas.
Dabar jau visi lovose. Rytoj laukia dar įdomesnė diena, nei buvo dvi praėjusios ;)
IKI ;)
Nerijus su Gintare dengia stalą
Nerijus ir Gintarė plauna indus ;)
Parduotuvėje ;)
Daugvydas ir garsus Konstancijos rašytojas ;)
Senelių namų akcija - sušildykim medžius
Labai gražiame parke mažiau nei 10 minučių pėsčiomis nuo mūsų namų
Panorama
Sporto pertraukėlė
Justa šnekasi su sese ;)
Portelos centras ;)
Daugvydas gąsdina Jolitą (nes ji visada išsigąsta)
Nerijus šildo vakarienę
Kavinėje
Konstancija
Konstancijos aikštė
Radom saulę dienai baigiantis ;)


4 komentarai: