2013 m. kovo 28 d., ketvirtadienis

Pasiruošimas savanorystei PORTUGALIJOJE (4 )

Kai pradėjome ruoštis projektui, labai svarbu mums buvo įsivardinti ne tik savo lūkesčius, bet ir sužinoti ko tikisi iš projekto patys savanoriai ir jų tėvai. Bet pagrindinis rezultatas beveik visada buvo toks pats - nugalėti, įveikti tam tikras kiekvieno baimes. 

Kas mums atrodo kaip savaime aiškūs dalykai, natūraliai vykstantys kiekvieną dieną, tas mūsų būsimiems savanoriams yra didelis iššūkis, dėl kurio net buvo minčių palikti projektą.
Todėl šiandien buvo puiki diena pabandyti nugalėti savo baimes. Pasirinkom tokią, kuri būtų kiekvienam aktuali. Užduotis buvo nueiti į parduotuvę ir nupirkti maisto produktų mišrainei.
Viskas pavyko puikiai, tad smagu, kad einame tinkama kryptimi. Būsimiems savanoriams parduotuvė, kurioje mes buvome šiandien, iki šiol buvo nepažįstama, bet jie puikiai susiorientavo ir rado tai ką reikėjo nusipirkti. O Justa nerasdama prekės, pati sugalvojo ir išdrįso paklausti pardavėjos, kur galima tai rasti. Tad misija įvykdyta - parduotuvė nebėra pati baisiausia vieta pasaulyje!

Daugvydas ir Nerijus ieško sūrio

Justa rado reikiamą prekę
Justa atsiskaito kasoje

Nerijus atsiskaito kasoje

Nerijus atsiskaito kasoje

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą