2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Savanoriavimas Ispanijoje (2)

Linkėjimai iš saulėtosios ir karštos Katalonijos!
O šiandien tikrai buvo karšta. Vakar buvo tik +30, o šiandien jau +32 ;) Lauke jau sudėtinga būti, nes kantrybės užtenka tik dešimčiai minučių, o paskui ieškome patalpos su kondicionieriais. Bet tikrai negalime skųstis.
Šiandiena prasidėjo nuo pažinties su organizacija. Asociacija ALBA tikrai labai didelė įstaiga. Sužinojome, kad jie ne tik sausainius gamina ir pakuoja, bet ir plauna bei lygina drabužius, rankšluoščius, patalynę viešbučiams ir ligoninėms. Taip pat plauna mašinas, gamina įvairius suvenyrus arba, pavyzdžiui, pagalves.
Po pažinties su įstaiga, mūsų laukė kelionė į baseiną. Didelis baseinas, kuriame vandens iki pažastų, tiko visiems. Ruslanas, kuris labiausiai bijojo baseino, visą laiką praleido jame ir tikrai buvo laimingas, nes šypsena nedingo visą laiką. Visi kas buvo vandenyje galėjo ne tik šiaip paplaukioti, bet ir pažaisti su kamuoliais, ar juos mėtyti į krepšinį. O tą lietuviai tikrai moka, juk sidabrą Europoje turim ;)
Po baseino mūsų laukė pietūs. Sotūs pietūs!
O po to jau ėjome savanoriauti. Reikėjo pakuoti sausainius. Bet be komandinio darbo to padaryti būtų neįmanoma, Taigi, Paulius juos dėjo į dėžutes, Asta į dėžutes dėjo knygutes apie sausainius, Inga klijavo barkodus, o Ruslanas dėžutes apvalydavo nuo pirštų antspaudų ir įdėdavo į dėžę. Paulius tą dėžę užklijuodavo lipnia juosta, nes "tokį aparatą jis turi namie". ;)
Per valandą supakavome keturias dėžes. Dar buvo laiko ir norėjome dar, bet mums nebeleido, sakė "basta, finito" ir visaip rankom mojavo, kad daugiau neimtume ;)
Grįžę dar spėjome pasivaikščioti. Paulius labai ieškojo servetėlių, bet jų neradęs nusipirko dekupažavimui dėžutes. Niekaip be jų neišėjo iš parduotuvės.
Dabar dar "uno" laikas, o paskui jau eisime miegoti. Ryt laukia ilga diena, ir visi tikimės, kad tokia pat karšta. Mes suprantame, kad Lietuvoje jau greitai bus skelbiamas šildymo sezonas, bet nepavydėkite mums, mes tikrai netyčia čia saule džiaugiamės :)
Apžiūrime įstaigą

Apžiūrime įstaigą

Apžiūrime įstaigą

Pakuojame sausainius

Pertraukėlė

Paulius baseine

Asta ir Aistė

Ruslanas 

Baseine

Asta

Baseine

Krepšinis

Džiakuzi ;)

Dirbame 

Paulius su Asta baigia darbą

Pakeliui namo ;)

Tarregos bažnyčia

Tarrega

Mes gyvename 4 aukšte

Tarrega ;) Tikrai ;)

4 komentarai:

  1. very nice pictures!!!! I like your blog and I love being you with us!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gerų jums akimirkų saulėtoje Ispanijoje!!! Mėgaukitės kiekviena akimirka

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas visiems, savanoriams ir Aistei su Egle. Džiugu girdėti, kad Jums ten smagiai leidžiate laiką. Tikrai po tokios karštos dienos yra kur ir atsivėsinti - baseine. Noriu Jūsų visų paklausti koks yra laiko skirtumas nuo Lietuvos ? Ar būtų galimybė su Jumis kaip nors susisiekti., pvz. skype ? Daiva Ril.

    AtsakytiPanaikinti