2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

Savanoriavimas PORTUGALIJOJE (10)

Kaip ir buvo numatyta, šiandien toliau gilinomės į portugalų kalbą.

Nerijus šiandien labai nustebino, nes iš vakar jis atsiminė labai daug žodžių! Ne tik mokytoja juo džiaugėsi, bet ir mes, o jis pats tai visą pamoką prasijuokė! Labai smagus rytas! Juokas skambėjo visos pamokos metu. Kartais net reikėdavo raminti vieniems kitus, bet bent po keletą žodžių kiekvienas išmokome. Daugvydas su Justa nuo šiol vis bando pakalbinti mūsų vairuotoją portugališkai, nes angliškai jis supranta tik "very good" ;)
Ir pagaliau po pietų turėjome ramesnę popietę. Reikėjo pasiruošti pristatymui mokykloje. Mes visą mėnesį ruošėmės pristatymams Portugalijoje, šiandien supratome, kad nelabai jis tinka mūsų atveju. Mes pristatymą darysime mokykloje 40-šimčiai vaikų, kurių amžius nuo 6 iki 10 metų. Tad šiandien reikėjo sukurti kai ką naujo, specialiai jiems.
Šiandien oras mus palepino taip pat. Saulės nebuvo, bet pakankamai šilta, pailsėjo ir mūsų galvos nuo karčio ir mes patys. Ryt laukia svarbi diena - važiuosime į fermą, o paskui į mokyklą. Tad susitiksime ryt ;)

Pamoka

Polsis. Justa su savanore iš Slovakijos

Žaidžiam, ilsimės, juokiamės...

Uno ir Portugalijoje Uno

2 komentarai:

  1. Biski pavagot ane ? ;) Nieko, atsigausit ;) As tai senai nuo tokio karscio buciau nukeipus ;) O jus saunuoliai, laikotes! ;D

    AtsakytiPanaikinti